کسب درآمد از شبکه های اجتماعی

Rate this post

کسب درآمد از شبکه های اجتماعی

شاید شنیده باشید که اطرافیانتان با راه اندازی یک پیج اینستاگرام ، تلگرام ، یوتیوب و یا هر شبکه اجتماعی دیگر توانسته یک شبه ره صد ساله را طی کند .

با رشد روز افزون استفاده از موبایل، کسب درآمد از شبکه های اجتماعی توانسته هر روز توسعه پیدا کند و بخش عظیمی از تجارت الکترونیک را به خود اختصاص دهد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید طبق تحقیق موسسه بی آی اینتلیجنس میزان فروش و کسب درآمد از شبکه های اجتماعی سه برابر بیشر از فروش کل تجارت الکترونیکی جهانی است.

شبکه های اجتماعی به عنوان مخزنی از هویت ها و روابط، از سایت های کسب و کار قوی تر عمل میکنند و امکان جلب اعتماد از طریق شبکه دوستان و کشف عادات مشتریان و امکان تعامل بیشتر فروشنده با مشتری باعث شده تا کارکرد تجاری آنها مورد توجه قرار گیرد.

حال که با خلاصه مختصری از شبکه های اجتماعی آشنا شدید در ادامه همراه ما باشید تا در این مقاله روشهای گوناگون کسب درآمد از شبکه های اجتماعی را به شما آموزش دهیم.

1- اینستاگرام

این غول بزرگ را قطعا میشناسید و در این پلتفرم بطور قطع یک حساب کاربردی ساخته اید. کسب درآمد از اینستاگرام روشهای گوناگونی دارد که به آنها میپردازیم.

روش اول : کسب درآمد از بازاریابی کسب و کار

همانطور که از اسم این روش مشخص است شما پس از اینکه یک پیج در اینستاگرام راه اندازی کردید برای برند خودتان در آن بازاریابی میکنید. این بازاریابی میتواند از هر نوعی باشد، فروشگاه لباس ، نمایشگاه ماشین ، لوازم خانگی و هر چیز دیگری …

روش دوم : کسب درآمد از تبلیغات

در این روش پس از اینکه پیج خودتان را راه اندازی کردید و جذب فالور کردید میتوانید بطور مستقیم در پیج خودتان بصورت استوری و پست تبلیغ قرار دهید.

این نوع تبلیغات میتواند بصورت مستقیم از مشتری به شما سفارش داده شود و یا اینکه در گروههای تبلیغات انبوه با قرار دادن تبلیغات بصورت بازدیدی پول دریافت کنید.

روش سوم : کسب درآمد از همکاری در فروش

یک پیج راه اندازی کنید بسته به موضوعی که تمایل دارید در آن فعالیت کنید بصورت همکاری در فروش مطالب ارسال کنید.

به عنوان مثال یکی از دوستان من با چند شرکت در زمینه فروش کفش همکاری میکند و بدون اینکه نیاز به انبار یا سرمایه گذاری داشته باشد محصول را میفروشد و فروشنده اصلی آن را ارسال میکند و این بین سودش را برداشت میکند.

روش چهارم : خرید و فروش فالور ، لایک و بازدید

در این روش میتوانید با راه اندازی یک سایت و یا در خود اینستاگرام فعالیتی را شروع کنید که در آن به فروش فالور بپردازید.

در این روش نیاز به برنامه دارید که میتوانید به برنامه نویس سفارش دهید برایتان انجام دهد.

روش پنجم : برگزاری کمپینهای تبلیغاتی

در این روش میتوانید نقش یک بازاریاب را ایفا کنید، روند کار به این شکل است که شما از حداقل 10 پیج بلاگر درخواست همکاری میکنید که تعدادی پیج را در فالو خودشان اصافه کنند و از کاربرانشان بخواهند آنها را فالو کنند و به کاربرانشان وعده قرعه کشی های ارزنده ای را بدهند. شما به عنوان بازاریاب میبایست تعدادی اسپانسر پیدا کنید که تمایل داشته باشند به ازای مبلغ تعیین شده ای در لیست فالورهای آن بلاگرها قرار بگیرند .

روش ششم : کسب درآمد از آنباکسینگ

در این روش میتوانید با استفاده از آنباکسینگ محصولات دیگران را تبلیغ کنید که این روش درآمد خوبی دارد.

روش هفتم : مشاوره

اگر تخصصی دارید که میتوانید از آن با مشاوره دادن کسب درآمد کنید حتما در اینستاگرام یک پیج راه اندازی کنید و از درخواست مشاوره کسب درآمد کنید.

روش هشتم : دستیار اینستاگرام

اگر میخواهید رئیس خودتان نباشید میتوانید از طریق دستیار اینستاگرام کسب درآمد کنید.

در این روش شما میتوانید به اشکال مختلف فعالیت کنید، فرق این روش با روشهای دیگر که گفته شد این است که شما دیگر ریسک نمیکنید که آیا پیج من به درآمد میرسد یا نه ، آیا خریدار برای محصولاتم پیدا میشود یا نه ..

در این روش شما بصورت دورکاری فعالیت میکنید و دستمزد میگیرید.

برخی از این فعالیتها :

تولید محتوا

ارتباط و پاسخگویی به مشتری در دایرکت

طراحی کاور و پست

عمومی ترین فعالیتهای دستیار اینستاگرام بدین شکل است که میتوان از آن کسب درآمد کرد، برای اینکار هم نیاز است به مدیران پیجها در دایرکت پیام ارسال کنید و پیشنهاد همکاری دهید.

2- تلگرام

این پیام رسان قوی با وجود فیلتر و محدود شدن دسترسی کاربران ارزش خود را از دست نداد و با وجود این همه محدودیت فعالیتش در ایران همچنان پابرجا است و خیلی از کسب و کارها در آن مشغول به فعالیت هستند و این محیط را یک محیط کاربرپسند میدانند.

قبل از اینکه به فکر کسب درآمد از تلگرام باشید باید در این پیام رسان یک کانال بسازید و بسته به موضوعی که علاقه دارید فعالیت کنید در آن مطلب قرار دهید.

با هم در ادامه به روشهای کسب درآمد از این پیام رسان را بررسی خواهیم کرد که البته شباهتهای زیادی با اینستاگرام دارد.

روش اول : کسب درآمد از تبلیغات

در این روش شما پس از اینکه اعضای کانالتان به عدد قابل توجهی رسید میتوانید بصورت تبلیغ انبوه یا تبلیغ شخصی در کانالتان تبلیغ قرار دهید.

در حالت انبوه به میزان دیده شدن تبلیغ به شما پول میدهند اما در حالت تبلیغ شخصی شما میتوانید هر مبلغی را مشخص کنید.

روش دوم : تبلیغات گسترده

اگر فکر میکنید این توانایی را دارید که تبلیغات در تلگرام به مقدار انبوه ارائه دهید این گزینه بسیار برای شما پرسود است.

روند کار به این شکل است که تبلیغ را از مشتری میگیرید و به او پیشنهاد یک بازدید بالا را میدهید به عنوان مثال 1 میلیون بازدید، سپس گروهی راه اندازی میکنید که اعضای آن ادمینها و مدیران کانالها هستند، تبلیغی را که از مشتری گرفته اید را در گروه قرار میدهید و از کانالدارها میخواهید در کانالشان قرار دهند.

سود این روش در اختلاف قیمت تبلیغ است، در نظر بگیرید شما به ازای 1 ملیون بازدید از تبلیغ مشتری 3 میلیون اگر دریافت کرده اید میتوانید به ادمینهای کانالها 2 میلیون پرداخت کنید.

حتما بخوانید : 18 روش آسان کسب درآمد دلاری از یوتیوب

روش سوم : خدمات تلگرام

کانالها همواره برای اینکه بازدیدکننده تازه نفس داشته باشند تلاش میکنند از روشهای مختلفی این اعضا را به کانالشان هدایت کنند.

به سه روش عموما این کار را انجام میدهند :

ادد اجباری، در این روش برای کانالها میتوانید کاربر اضافه کنید

پاپ اپ، در این روش میتوانید بازدید کانالها را افزایش دهید

پراکسی، در این روش بصورت اسپانسری میتوانید از کانالها تبلیغ ساعتی بگیرید.

روشهای بالا را میتوایند هم بصورت بازاریاب انجام دهید و هم اینکه برنامه نویس برایتان انجام دهد و شما اختصاصی استفاده کنید.

روش چهارم : بازاریابی

در این روش شما خدمات و محصولاتتان را برای دیگران معرفی میکنید و موجب افزایش بازدید و یا فروشتان میشود.

روش پنجم : همکاری در فروش

همکاری در فروش در تلگرام یک مقدار راحتتر از اینستاگرام است و دلیلش این است که خریدار در اینستاگرام حتما باید در دایرکت سفارش را ثبت کند اما در تلگرام میتواند با کمک ربات و یا لینک خرید بدون نیاز به ارتباط با فروشنده سفارش را ثبت کند.

روش ششم: دستیار تلگرام

تولید محتوای خوب و با کیفیت بسیار با اهمیت است، از این رو کانالهای مطرح و پربازدید و یا تخصصی برای رقابت سعی در آن دارند که محتوای دست اول را ارائه دهند.

میتوانید به مدیران این کانالها پیام دهید و پیشنهاد دهید که میتوانید برای آنها تولید محتوا کنید.

البته برای دستیار تلگرام میتوانید ادمین تبلیغات و مطالب آنها نیز باشید، ادمینهای زیادی هستند که زمان کافی برای قرار دادن تبلیغات و مطالب در کانالشان ندارند.

روش هفتم : ربات نویسی

اگر به زبان برنامه نویسی پایتون یا PHP آشنایی دارید میتوانید طراحی ربات کنید و کسب درآمد کنید، همچنین میتوانید رباتهایی را بسازید به عنوان مثال ربات محافظ گروه و گروهها برای استفاده از آن به شما اشتراک ماهیانه پرداخت کنند.

3- توییتر

شاید شوکه شده باشید از اینکه از توییتر هم مگر میشود کسب درآمد کرد ؟

بله، از این شبکه اجتماعی هم میتوان کسب درآمد کرد، این شبکه اجتماعی که بین مردم بسیار محبوب است در بعضی از روشها شباهت با کسب درآمد از اینستاگرام و تلگرام دارد که پیشنهاد میکنم اگر میخواهید صفر تا صد کسب درآمد از توییتر را بدانید مقاله کامل درباره توییتر را بخوانید.

در ادامه به روشهای کسب درآمد از توییتر میپردازیم.

روش اول : فروش توییت و بک لینک

ملاک گوگل برای اینکه یک سایت را در نتایج جستجو در رتبه های بالا قرار دهد این است که آن مطلب ارزش داشته باشد و بینندگان برای آن وقت بگذارند و از طرف دیگر در چه سایتهایی درباره آن سایت مطلب نوشته شده است، از این رو مدیران سایتها برای بالا بردن اعتبار سایتشان از کسانی که حساب فعال در توییتر دارند توییت خریداری میکنند تا لینک و مطلب کوتاهی از سایتشان را در توییت قرار دهند و به اصطلاح بک لینک دریافت کنند.

روش دوم : بازاریابی

این روش هم مشابه اینستاگرام و تلگرام است

روش سوم : تبلیغات

در این روش میتوانید در صفحه شخصیتان تبلیغ انجام دهید.

روش چهارم : همکاری در فروش

این روش هم مشابه اینستاگرام و تلگرام است

حتما بخوانید : صفر تا صد کسب درآمد از توییتر

4- یوتیوب

این سایت که بزرگترین شبکه اجتماعی اشتراک ویدیو در سراسر جهان است به ازای دیدن ویدیوهایتان درآمد دلاری به شما میدهد. قبل از اینکه برویم سراغ روشهای کسب درآمد از یوتیوب بهتر است شروع کسب درآمد از این سایت را بدانید.

سایت یوتیوب درآمد فوق العاده ای بخصوص برای ما ایرانی ها دارد، اما یک نکته مهم برای یوتیوب اهمیت دارد که خط قرمز یوتیوب است و آن هم کپی رایت است. پیشنهاد میکنم اگر در این زمینه میخواهید فعالیت کنید اصولی عمل کنید.

پس از اینکه شما در یوتیوب کانال ساختید در آن ویدیو منتشر کردید میبایست 1000 سابسکرایب و 4000 واچ تایم داشته باشید که شرایط عضویت در کسب درآمد یوتیوب را پیدا کنید. واچ تایم به معنی دیده شدن ویدیوهای شما توسط بینندگان است.

روشهای جذابی برای کسب درآمد در یوتیوب وجود دارد که به آنها میپردازیم

روش اول : کسب درآمد از تبلیغات مستقیم یوتیوب

در این حالت یوتیوب تبلیغاتی را که از مشتریهای خود میگیرد را با یوتیوبرها تقسیم میکند که بسته به نوع تبلیغ و کشوری که بیننده آنرا میبیند تعرفه ها فرق میکنند، اما حداقل به ازای هر 1000 بازدید 1 دلار که این عدد تا 30 دلار هم نوسان دارد به یوتیوبرها میدهد.

یوتیوبر در یک جمله به کسی میگویند که در یوتیوب فعالیت تجاری میکند.

روش دوم : جذب اسپانسر

پس از مدتی که سابسکرایب قابل توجهی جمع کردید پیشنهاد میکنم جذب اسپانسر کنید و داخل ویدیوهای خودتان آنها را نمایش دهید که این روش سود خوبی دارد.

برای مثال اگر ویدیوهای دیرین دیرین را دیده باشید در آنها همیشه اسپانسرهایی وجود دارند که در کلیپها تبلیغ میشوند.

روش سوم : بازاریابی

در یوتیوب نوع بازاریابی کمی متفاوت است و بیشتر به درد کسب و کارهایی میخورد که بتوان آنرا به بازاریابی ویدیویی ارتباط داد. به عنوان مثال اگر یک دوره آموزشی دارید یوتیوب برای نمایش خلاصه یا دمو این محصول بشدت کاربردی و موفق خواهد بود

روش سوم : آنباکسینگ

در این روش شما میتوانید بوسیله آنباکسینگ همکاری در فروش انجام دهید و کسب درآمد کنید.

حتما بخوانید : آنباکسینگ چیست ؟

جمعبندی :

کسب درآمد از شبکه های اجتماعی نیاز به سرمایه ای ندارد و از جهت دیگر میتواند بسیار پرسود باشد، یکی از معایب بزرگ شبکه های اجتماعی این است که نظارت درستی بر روی آنها نمیشود و همین امر موجب این شده است که در آنها کلاهبرداری هایی صورت بگیرد.

اگر در زمینه فروش فعالیت میکنید به شما پیشنهاد میکنم یک سایت در بایو خود قرار دهید که در آن نماد اعتمادتان وجود دارد که موجب اطمینان خاطر مشتری شود.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *