آموزش کسب درآمد از سایت و شروع کسب و کار اینترنتی ( رایگان )

کسب درآمد از سایت
4.7/5 - (4 امتیاز)

کسب درآمد از طریق سایت

امروزه با وجود میلیون ها سایت اینترنتی و فروشگاههای آنلاین و از طرف دیگر افزایش روز افزون استفاده از خدمات اینترنتی و خریدهای اینترنتی، کسب درآمد از سایت سهل و آسان شده و میتوان با یک برنامه ریزی درست و سرمایه گذاری کم یک کسب و کار راه اندازی کرد.

در این مقاله ابتدا توضیحات مختصری درباره ساختار کلی سایت خواهیم داد و سپس ایده هایی را برای راه اندازی سایت پیشنهاد میدهیم.

برای داشتن یک سایت نیازی به شرکت ثبتی و یا مجوز از شرکت یا ارگانی ندارید و با مبلغ خیلی کم میتوانید کسب و کار جهانی خودتان را آغاز کنید و بدون اینکه نیاز داشته باشید از منزل خارج شوید، فقط با یک اینترنت و گوشی یا کامپیوتر کسب درآمد کنید.

کسب درآمد اینترنتی روز به روز در حال گسترش است و اینترنت بخش جدایی ناپذیر زندگی ما است که باید قبول کرد بدون اینترنت زندگی ها مختل میشود، پس بهتر است از این تکنولوژی به روشهای مختلف کسب درآمد کرد که یکی از اصلی ترین این روشها کسب درآمد از سایت است.

سایتها به چهار نوع کلی تقسیم میشوند :

  • سایتهای محتوایی
  • سایتهای خدماتی
  • سایتهای فروشگاهی
  • سایتهای اطلاع رسانی

در ابتدای راه قبل از هر اقدامی نیاز به این دارید که برای راهی که میخواهید پیش بگیرید یک موضوع را مد نظر داشته باشید. انواع سایتها را با مثال بیشتر معرفی خواهم کرد.

سایتهای محتوایی :

فعلیت این نوع سایتها بصورت محتوا است که این محتوا میتواند فایلهای ویدیویی مانند سایت آپارات و یوتیوب باشد، یا اینکه سایتهای محتوای نوشته علمی، آموزشی سرگرمی و یا هر موضوع دیگری

اغلب این نوع سایتها محتوای رایگان ارائه میدهند و از بازدیدی که بدست میآورند با نمایش دادن تبلیغات کسب درآمد میکنند.

برخی از این سایتها هم در کنار محتوای رایگان، اشتراک ویژه قرار میدهند که کاربران برای استفاده از خدمات بیشتر خرید اشتراک انجام دهند.

کسب درآمد از سایت خدماتی

سایتهای خدماتی :

این نوع از سایتها خدمات گوناگونی میتوانند ارائه دهند. به عنوان مثال سایت دیوار خدمات آگهی ارائه میدهد، یکسری سایتهای فریلنسری یا آزادکاری خدماتی ارائه میدهند که کارفرما سفارش را ثبت میکند و پیمانکار پس از تایید آن را انجام میدهد. از این قبیل سایتها زیاد وجود دارد، نمونه دیگر سایتهای آپلودسنتر است که به ازای فضای آپلود که به شما ارائه میدهند اشتراک ماهیانه دریافت میکنند.

سایتهای فروشگاهی :

شاید اول سایتی که به ذهنتان بیاید دیجی کالا باشد، سایتهای فروشگاهی صرفا فروش محصول فیزیکی مانند دیجی کالا نیست و شما میتوانید هرکالایی را که ارزنده میدانید بفروش برسانید که در ادامه چند نوع را مثال خواهیم زد.

فروش فایل، در این نوع فروش میتوانید فایلهایی از قبیل کتاب، نرم افزار، قالبهای گرافیکی … به فروش برسانید.

فروش سرویس، با یک مثال مرتبط این مورد را توضیح میدهم. برای راه اندازی یک سایت نیاز به هاست و دامنه دارید که برای خرید این سرویس ها شما از سایتهای مرتبط آن را خریداری میکنید که در ادامه به معرفی این دو میپردازیم.

حتما بخوانید : آموزش کامل کسب درآمد از سایتهای فروشگاهی ، خدماتی و محتوایی

سایتهای اطلاع رسانی :

این نوع سایتها کسب درآمد مستقیم شاید نداشته باشند و بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارند، به عنوان مثال سایت اطلاع رسانی دانشگاه یا شرکت ها

راه اندازی سایت

برای راه اندازی سایت از کجا باید شروع کرد !

قدم اول بسیار مهم است، شما میبایست در شروع راه بدانید که میخواهید چه فعالیتی کنید، همانطور که قبلتر اشاره شد شرایط ارائه چه نوع سایتی را دارید؟

به عنوان مثال اگر میخواهید در نوع سایتهای فروشگاهی فعالیت کنید، میخواهید چه محصولی را بفروش برسانید.

قدم اول : انتخاب نام دامنه

دامنه به نشانی اینترنتی میگویند که در نوار مرورگر وارد میکنیم

یک سایت موفق باید یک دامنه خوب داشته باشد که نام دامنه بشدت در موفقیت آن تاثیر گذار است. اگر میخواهید یک دامنه حرفه ای انتخاب کنید پیشنهاد میکنم مقاله کسب درآمد از دامنه را کامل بخوانید که در انتخاب دامنه به نکات مهمی اشاره شده است.

حتما بخوانید : چگونه دامنه ای حرفه ای داشته باشیم + کسب درآمد از خرید و فروش دامنه

قدم دوم : فضای میزبانی

یک سایت نیاز به دامنه برای معرفی و فضایی برای میزبانی اطلاعات دارد، دامنه به تنهایی نمیتواند اطلاعاتی را در خود ذخیره و به نمایش بگذارد، فضای میزبانی مکمل یک سایت است که با اتصال آن به دامنه اطلاعات و محتوای سایت را به نمایش میگذارد.

قدم سوم : انتخاب سیستم مدیریت محتوا

برای سهولت و راحتی در مدیریت یک سایت پیشنهاد میشود که از سیستم مدیریت محتوا برای سایت استفاده شود. کار مدیریت محتوا به این شکل است که شما بدون نیاز به کد نویسی یک محتوای متنی ، عکس ، ویدیو و فایل را خیلی آسان و بدون نیاز به دانش خاصی در سایت قرار میدهید. از طرف دیگر سیستم مدیریت محتوا بصورت داینامیک است و بلافاصله در سایت بصورت داینامیک قرار خواهد گرفت.

قدم چهارم : افزایش بازدید

کسب درآمد از سایت را نمیتوان با روش کسب درآمد سنتی مقایسه کرد و گفت که من مغازه ای اجاره کرده ام و میخواهم کسب درآمد کنم و بعد از اینکه مغلزه را باز کردم مردم از جلوی مغازه رد میشوند و از اجناس من خریداری میکنند. در روش کسب درآمد از سایت شما میبایست برای سایتتان جذب بازدید کننده و به عبارتی خریدار کنید.

روشهای متفاوتی برای این کار وجود دارد که به آنها میپردازیم :

روش اول : تبلیغات

این روش سختی ندارد اما نیاز به پول دارد، شما برای معرفی و افزایش بازدید سایتتان شروع به تبلیغات میکنید و به این شکل کاربران به سایت شما مراجعه میکنند.

انواع تبلیغات برای سایت وجود دارد که معمول ترین آنها عبارتند از :

  • پاپ آپ
  • بنر و تبلیغات متنی
  • پست ویژه
  • نوتفیکیشن

روش دوم : ایمیل مارکتینگ

در این روش شما نیاز به جمع آوری ایمیل کاربران کنید و در زمانهای مختلف به آنها ایمیل ارسال کنید و در ایمیل بازاریابی کنید.

روش سوم : بازدید ارگانیک

بهترین روشی که یک سایت میتواند موفقیت خوبی بدست بیاورد همین روش ارگانیک است که کاربران پس از جستجو در سایتهایی مانند گوگل و یوتیوب به سایت شما وارد میشوند. این کاربران را میتوان کاربران هدفمند نامید.

حتما بخوانید : آموزش مقدماتی سئو و بهینه سازی سایت

نکات طلایی سایت

5 نکته برای موفقیت در کسب درآمد از طریق سایت:

  • از قبل برنامه ریزی کنید.

هر مسیری چه به صورت واقعی و چه به صورت آنلاین نیاز به برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری دارد.

اگر می خواهید کسب درآمد از طریق سایت را شروع کنید باید یک نقشه راه داشته باشید. و گام‌های بعدی خود را طبق این نقشه بردارید.

کافیست یک برگه سفید بردارید و در آن کارهایی که می خواهید انجام دهید. و الزاماتی که لازم است برای آن فراهم کنید را یادداشت کنید. سپس سعی کنید به صورت گام‌به‌گام همراه با این دستورالعمل حرکت کنید.

  • دانش کافی و به روز داشته باشید.

بدون داشتن دانش کافی و به روز نمی توان در یک مسیر موفق عمل کرد. هر هدفی در زندگی نیاز به شناخت و دانش دارد.

از طرف دیگر، فضای مجازی و دنیای آنلاین به سرعت در حال حرکت است و از تکنولوژی‌های پیشرفته بهره می‌برد. بنابراین حتی اگر به درآمد کافی از سایت رسیدید، فرایند کسب دانش خود را مختل نکنید. و همیشه به دنبال راهکارهای جدید و منحصر به فرد بگردید.

  • خلاق و جذاب باشید.

  • با فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید.

فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی دیجیتال بسیار شدید است و شما با رقبای بسیار قوی و خطرناکی مواجهید.

واژه هایی مانند سئو و بهینه سازی وب سایت، تبلیغات کلیکی، تبلیغات اینترنتی، بنر تبلیغاتی و… کلیدواژه های سایت هستند. پس باید سعی کرد در هر کدام از این حوزه‌ها به اندازه کافی قوی شد. تا کمک کردد که کسب و‌کار آنلاین در این مسیر روند مناسب و عادی خود را طی کند.

  • بررسی و تحلیل کنید و نتیجه بگیرید

با روش‌های مختلف آنالیز کسب و کار آنلاین خود آشنا شوید و از آنها برای بررسی پروژه خود استفاده کنید.

4.7/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *